Sex and the City

Liefde, seks en dure schoenen in Sex and the City

NET 5 - donderdag 14 oktober om 22:40

Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte zijn terug in Sex and the City - The Movie. Carrie stapt eindelijk in het huwelijksbootje met haar Mr. Big. Maar een saai en burgerlijk leven leiden? Allesbehalve dat.

Tot grote vreugde van vele vrouwenharten kwam-ie er dan toch; Sex and the City - The Movie. Na eindeloos gesteggel kwamen Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte weer bij elkaar voor een speelfilm.

Sex and the City

De liefhebbers van de serie én het genre worden op hun weken bediend en krijgen hun portie liefdesproblemen, seks, Mr. Big en een hoop designerkleding voorgeschoteld.

Een van de belangrijkste elementen in Sex and the City: de kleding die de dames dragen. Het stijlvolle viertal in joggingpak, saaie jeans of Uggs? Dat is ondenkbaar.

Het verhaal van deze film gaat zo ongeveer verder waar de serie ophield. Carrie (Sarah Jessica Parker) en haar Mr. Big wonen ondertussen samen en besluiten zelfs te gaan trouwen.

Hoewel Samantha (Kim Catrall), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) blij voor Carrie zijn, hebben ze ook zo hun twijfels.

Victoria Beckham

De makers van Sex and the City wilden graag dat Victoria Beckham een klein rolletje in de film zou spelen. Beckham zag dat zelf ook wel zitten.

Toch ging het niet door. Posh Spice had het te druk met repeteren voor de komende Spice Girls-tournee.

SatC-fans waren dolblij met deze film. In het openingsweekend bracht hij al bijna 60 miljoen dollar op.

Niet zo gek dus dat er een vervolg kwam. Sex and the City 2 verscheen in 2010.

Meer over