De verraders

Wie pakt de zilverschat in De Verraders 2022?

RTL 4 - vrijdag 27 mei om 20:01

© VIdeoland
In de finale van De Verraders 2022 kunnen de getrouwen de pot nog behoorlijk spekken, maar om extra zilver te verdienen moeten ze wel precies doen wat hen is opgedragen. De ervaring leert dat de meesten van hen daar moeite mee hebben.

Na acht weken is het tijd voor de ontknoping van De Verraders. De deelnemers zullen blij zijn dat het erop zit: dit tweede seizoen was dankzij handig spel van de drie verraders een psychologische martelgang.

De Verraders

In de eerste afleveringen slaagden Jamie Westland, Ortál Vriend en Stefano Keizers er steeds in om de groep tegen elkaar uit te spelen. Zo kregen ze het voor elkaar dat er wekenlang onschuldige deelnemers het moesten spel verlaten en konden ze straffeloos sterke spelers ‘vermoorden’. Pas in aflevering zeven was het gedaan met de rust: toen moest Ortál Vriend zich als eerste Verrader ontmaskeren. Gevolgd door Jamie Westland in aflevering acht. Stefano Keizers staat er dus met de finale in zicht alleen voor.

Zilverschat

Al dat gekonkel ging om de hoofdprijs: een aanzienlijke zilverschat die vanavond verdeeld gaat worden. Er valt nog extra zilver te winnen in een slotopdracht, maar alleen als iedereen zich exact aan die opdracht houdt. Maar luisteren is niet het sterkste punt van deze groep.

Meer over