Finale seizoen 5 van Flikken Maastricht

Het succes van Flikken Maastricht, waarvan vanavond de laatste aflevering van het vijfde seizoen wordt uitgezonden, kent geen grenzen.

Vanwege dit grote succes heeft de Tros besloten een zesde seizoen te maken. Victor Reinier bevestigde bovendien onlangs het gerucht dat er een telefilm gemaakt gaat worden. De opnamen zijn met carnaval, wanneer de film wordt uitgezonden, is nog even afwachten.

Flikken Gent

Om het lange wachten op nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht wat draaglijker te maken, is vanaf volgende week een nieuwe reeks van het origineel te zien: Flikken Gent. Maar eerst is het vanavond tijd om op het puntje van de stoel te gaan zitten voor de laatste aflevering van seizoen 5 die natuurlijk eindigt met een knallende cliffhanger.

Onschuld bewijzen

Eva probeert via de vriendin van Luca te ontdekken wat met het gestolen geld is gebeurd, in een poging om Wolfs onschuld te bewijzen. Maar deze Rebecca werkt niet mee, omdat ze bang is voor Wolfs, die volgens haar Luca heeft vermoord. Niet veel later volgt er toch een doorbraak: een meisje dat voldoet aan het signalement van Rebecca, heeft geld uit de koffer uitgegeven in een dure boetiek. Dit zou de onschuld van Wolfs bewijzen. Maar Eva ontdekt nog iets heel anders: iemand die ze compleet vertrouwt, is niet helemaal eerlijk tegen haar geweest...

Reageren