Five days inside

Eddy Zoëy bijt het spits af in nieuw seizoen Five Days Inside

RTL 5 - woensdag 31 augustus om 20:29

© Het Agentschap
Eddy Zoëy loopt het nieuwe seizoen Five Days Inside mee in een revalidatiecetrum in Tilburg op de afdeling Vroeg Intensieve Neurorevalidatie. Hier werken mensen met niet-aangeboren hersenletsel aan hun herstel. Zoëy maakt er kennis met een aantal patiënten.

Eddy Zoëy is het nieuwe gezicht van Five Days I nside. Samen met Geraldine Kemper presenteert hij om beurten het programma dat deuren opent die voor anderen gesloten blijven.

Eddy Zoëy

Zoëy beleeft zijn vuurdoop in Tilburg, waar hij vijf dagen intern gaat in een revalidatiecentrum. Hij logeert op de afdeling Vroeg Intensieve Neurorevalidatie. Op deze plek werken mensen met niet aangeboren hersenletsel aan hun herstel. Het is intensieve therapie, met een tijdslimiet: mensen mogen maximaal veertien weken op deze gespecialiseerde afdeling verblijven.

Five Days Inside

Tijdens zijn dagen op de afdeling maakt Zoëy kennis met patiënten als Mike, Leandro, Barry, Linda en Hans. Ook ontmoet hij hun families en hoort hij hoe hun leven van de een op de andere dag onherroepelijk is veranderd.

Meer over