Five live

Wordt Irene Moors' karakter Ellen wakker uit haar coma in Five Live?

SBS 6 - zondag 13 november om 21:28

© Videoland still
Sara is in deze aflevering van Five Live in de zevende hemel als Roderik toenadering zoekt. Maar als ze door toedoen van Liz ontdekt dat haar ex-man een slippertje heeft gehad met Vivienne is ze er helemaal klaar mee. Er is nieuws over de comateuze Ellen.

Irene Moors speelt als columniste Ellen Boetselaar een sleutelrol in Five Live, maar erg veel energie heeft die rol haar niet gekost. Al in de eerste aflevering raakt Boetselaar in coma als ze een loodzware lamp op haar hoofd krijgt. De rest van de serie bracht ze bewusteloos door in een ziekenhuisbed. Daar lijkt vanavond in de voorlaatste aflevering van deze reeks verandering in te komen.

Linda de Mol als Sara in Five Live

Ondertussen is Sara (Linda de Mol) in de zevende hemel als haar ex-man Roderik (Waldemar Torenstra) toenadering zoekt. Zenderbaas Flip (Daan Schuurmans) wil dat Roderik en Sara die romantische klik ook op de buis laten zien. Maar de pais en vree is van korte duur als eindredactrice Liz (Lies Visschedijk) haar mond voorbijpraat over de affaire tussen Roderik en Vivienne.

Meer over