Five live

Koude oorlog tussen Sara en Roderik in FIVE LIVE

SBS 6 - zondag 9 oktober om 21:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Zenderbaas Flip vindt in deze aflevering van FIVE LIVE dat Sara warmer over moet komen, maar dat valt niet mee nu haar relatie met ex-man en medepresentator Roderik ernstig bekoeld is. Tot overmaat van ramp raakt Sara ook nog eens gehecht aan een kip.

Feiten en fictie lijken wat door elkaar te lopen in FIVE LIVE, waarin Linda de Mol een presentatrice speelt die een moeilijke tijd doormaakt vanwege haar overspelige ex-man. Grote verschil met de werkelijkheid is dat haar personage Sara Bannink nog altijd samenwerkt met haar ex Roderik van Zuylen (Waldemar Torenstra).

FIVE LIVE

Hun werkrelatie is inmiddels ernstig bekoeld en die ijzige sfeer valt ook de kijkers op. Alle reden voor zenderbaas Flip (Daan Schuurmans) om te eisen dat ze zich wat warmer opstelt. Daarnaast laat hij doorschemeren dat jonge talenten Younes en Chanel achter de schermen al klaarstaan om de presentatie van FIVE LIVE over te nemen. Daar komt nog eens bij dat Sara gehecht raakt aan een kip, maar ook dat leidt tot een enorme teleurstelling.

Meer over