Five live

Linda de Mol en Waldemar Torenstra strijden om een prijs in Five Live

SBS 6 - zondag 6 november om 21:27

© Talpa
Als hun talkshow genomineerd is voor de Anja Berend Award, zijn Sara en Roderik in hun nopjes, tot blijkt dat de prijs maar naar één van tweeën gaat. Op de avond van de uitreiking komt de spanning tot een climax, zo is te zien in deze nieuwe aflevering van Five Live.

De comedyserie Five Live met Linda de Mol is moeizaam uit de startblokken gekomen. “We waren bijna klaar met schrijven toen de ‘The voice’-bom barstte”, vertelde coscenarist Frank Houtappels aan DeLagarde. “Alles wat je ziet is bedacht vóór die tijd, er is niets aangepast. In eerste instantie was Linda dermate overstuur dat ze al haar werk neerlegde.” De serie is er uiteindelijk toch gekomen, maar de kijkers lopen er nog niet warm voor.

Five Live

Deze week is de sfeer bij de talkshow van Sara en Roderik (Linda de Mol en Waldemar Torenstra) extra gespannen. Hun programma is genomineerd voor de Anja Berend Award (knipoog naar de Sonja Barend Award), maar de prijs gaat maar naar één van beiden. Tijdens de feestelijke uitreiking komt het tot een uitbarsting.

Meer over