Flightplan

Jodie Fosters dochter vermist in het vliegtuig

Veronica - dinsdag 10 augustus om 22:45

© http://www.tvp.pl/fotopat/serwis/
Kyle Pratt raakt aan boord van een vliegtuig haar dochter kwijt. Helaas kan niemand haar helpen, want zij is de enige die zich herinnert dat ze met Julia is ingestapt.

Kyle Pratt (Jodie Foster) gaat samen met haar dochtertje Julia aan boord van een vliegtuig. Wanneer ze kort geslapen heeft en wakker wordt, is ze het kleine meisje kwijt. Eerst maakt ze zich geen zorgen. In een vliegtuig kan ze immers nooit ver weg zijn. Maar als Julia niet terugkomt is er paniek in de tent. Waar is haar kind gebleven?

Flightplan

De paniek wordt nog groter als alle andere passagiers en het cabinepersoneel zeggen dat ze helemaal geen kind gezien hebben. En inderdaad, alles wijst erop dat Kyle écht alleen aan boord gegaan is. Wat is hier aan de hand? Is Kyle gek geworden of is er daadwerkelijk iets met haar dochtertje gebeurd? Kyle is radeloos, maar besluit dit mysterie zelf op te lossen. Ze moet en zal Julia redden.

Verzonnen vliegtuig

Voor Flightplan is door de makers een enorm vliegtuig verzonnen dat nu nog niet rondvliegt. De E-474 is dubbeldeks, heeft vleugels waarin je kunt wandelen en kan zevenhonderd passagiers vervoeren. Hierin zou een klein kind inderdaad kunnen verdwalen, of verstopt kunnen zitten. Maar of dat zo is, is pas aan het eind van deze thriller duidelijk.

Meer over