Flikken Maastricht

Een onterechte uitlevering in nieuwe aflevering Flikken Maastricht

NPO 1 - vrijdag 14 april om 20:34

© AVROTROS
Emilio, een oude bekende van Wolfs en Eva, krijgt in deze aflevering van Flikken Maastricht de Amerikaanse autoriteiten achter zich aan wegens drugshandel. Hij zweert onschuldig te zijn. Romeo en Marion krijgen te maken met huurfraude rond studentenkamers.

Wolfs en Eva nemen het op tegen de Amerikaanse autoriteiten in deze aflevering van het AVROTROS-programma Flikken Maastricht.

Flikken Maastricht

Het duo krijgt te horen dat het Amerikaanse ministerie van justitie om de uitlevering heeft gevraagd van hun protegé, de voormalige kruimeldief Emilio. Toen hij in zijn jonge jaren tegen de lamp liep hebben Wolfs en Eva ervoor gezorgd dat hij op het rechte pad kwam. Nu zou hij betrokken zijn bij drugshandel met een Amerikaans staatsburger. Emilio zweert onschuldig te zijn. Al snel blijkt dat hij inderdaad niets met de zaak te maken heeft, maar daarmee is de uitlevering nog niet van de baan.

Oda Spelbos

Ondertussen krijgen Romeo (Sergio IJssel) en Marion (Oda Spelbos) te maken met grootschalige huurfraude rond studentenkamers. Ook die zaak roept de nodige emoties op.

Meer over