Flikken Maastricht

Een zaak van gijzeling en grafschending raken elkaar in Flikken Maastricht

NPO 1 - vrijdag 17 maart om 20:34

© AVROTROS
Eva en Wolfs ontfermen zich in deze aflevering van Flikken Maastricht over een zwaargewonde vrouw; haar dochter is ontvoerd door een groep afpersers. Hun collega's Romeo en Marion onderzoeken een reeks grafschendingen. Er blijkt een verband te zijn tussen de zaken.

De makers van Flikken Maastricht blijven in het zeventiende seizoen spelen met het format van de politieserie. Doorgaans hebben rechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zaken onder hun hoede die geheel losstaan van de activiteiten van politieduo Romeo (Sergio IJssel) en Marion (Oda Spelbos). Vanavond blijkt al snel dat ze allemaal aan een ander element van dezelfde raadselachtige zaak werken.

Eva en Wolfs 

Het balletje gaat rollen als Eva en Wolfs zich ontfermen over een welgestelde vrouw in een chique buurt. Haar kind is ontvoerd door een groep afpersers die geld willen van haar man. Ondertussen proberen Romeo en Marion uit te vogelen wie achter een reeks grafschendingen zit. Als de zaken elkaar blijken te raken escaleert de boel snel.

Meer over