Flikken Maastricht

Meestercrimineel Eddy zint op wraak in Flikken Maastricht

NPO 1 - vrijdag 31 maart om 20:34

© AVROTROS
Marion en Romeo treffen in deze Flikken Maastricht-aflevering een doodzieke vrouw aan in het park die een uitgebuite arbeidsmigrante blijkt. De vrouw is zo zwak dat ze overlijdt, maar niet voordat ze hen smeekt haar lotgenoten te helpen.

Meestercrimineel Eddie (Ruud Smulders) blijft Eva en Wolfs dwarszitten in Flikken Maastricht. Eerder dit seizoen bleek dat hij op naam van Wolfs een grote som geld had geleend in de onderwereld. De criminele geldschieter wil dat bedrag nu toch echt terug en dreigt met moord en doodslag als Wolfs niet over de brug komt. Samen met Eva verzint de rechercheur een list om van de man af te komen. Dat lijkt te lukken, maar hun acties blijven niet zonder gevolgen.

Marion en Romeo

Marion en Romeo ontfermen zich ondertussen over een doodzieke vrouw die een uitgebuite arbeidsmigrante blijkt. Ze is zo verzwakt dat ze komt te overlijden, maar niet voordat ze het politieduo smeekt haar lotgenoten te helpen. Dat lijkt een onmogelijke missie, want haar werkgever is een invloedrijk iemand.

Meer over