Flikken Maastricht

Eva en Wolfs staan opnieuw voor een raadsel

NPO 1 - vrijdag 21 januari om 20:34

© http://pers.vrt.be
Een jonge vrouw wordt in deze aflevering van Flikken Maastricht dood gevonden in een boekhandel. Uit onderzoek blijkt dat ze het slachtoffer is van vrouwenhandel. Maar als er later op dezelfde plek een kind wordt aangetroffen gaan alle alarmbellen af

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in een verlaten boekhandel. Uit nader onderzoek blijkt dat ze het slachtoffer is van vrouwenhandel. Maar wanneer er later op dezelfde plek een kind wordt gevonden gaan bij de politie alle alarmbellen af. Ondertussen hebben agenten Marion (Oda Spelbos) en Romeo (Sergio IJssel) te maken met een verwarde man die zijn medicijnen niet inneemt.

Pepijn Gunneweg

De eigenaar van de boekwinkel wordt vertolkt door Pepijn Gunneweg. De 45-jarige acteur en presentator, die midden jaren 90 doorbrak in de succesvolle serie Fort Alpha, had in het vierde seizoen van Flikken Maastricht al eens een gastrol. Een dubbelrol zelfs: hij speelde toen een straatartiest die werd verdacht van zakkenrollen, maar zijn tweelingbroer bleek dat op zijn kerfstok te hebben.

Meer over