Flikken Maastricht

Eva en Wolfs doen weer een lugubere ontdekking in Flikken Maastricht

NPO 1 - vrijdag 22 maart om 20:36

© AVROTROS
Als een man overlijdt, ontdekt zijn zoon bij het ontruimen van de woning een kinderlijkje in de garage. De identiteit van het kind valt in Flikken Maastricht niet direct vast te stellen, maar omdat de man bij een azc werkte, begint de zoektocht daar.

Een sterfgeval kent lugubere gevolgen in Flikken Maastricht. Als de zoon van een overleden man de ouderlijke woning ontruimt, treft hij tot zijn schrik in de garage het stoffelijk overschot van een kindje aan. Omdat de man als vrijwilliger bij een asielzoekerscentrum werkte en het lichaampje niet te herleiden is naar de database van vermiste kinderen, vermoeden Eva en Wolfs dat het slachtoffer een jonge asielzoeker was.

Mysterieus sterfgeval

Hun onderzoek leidt al snel naar een groep vermeende mensensmokkelaars. Daardoor is het ineens de vraag of de asielmedewerker wel een natuurlijke dood is gestorven. Romeo en Marion dragen ook hun steentje bij aan het onderzoek. Ze proberen de identiteit van het kind vast te stellen. Maar hun aandacht is afgeleid als ze op een andere misstand stuiten.

Wanneer is Flikken Maastricht op televisie te zien?

Flikken Maastricht is iedere vrijdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over