Flikken Maastricht

Hebben Eva en Wolfs wel de juiste dader op het oog in Flikken Maastricht?

NPO 1 - vrijdag 5 april om 20:34

© NLZiet
Een homoseksuele man vindt de dood na een avondje stappen. Hij blijkt gedrogeerd met partydrug GHB, wat voor Eva en Wolfs in deze aflevering van Flikken Maastricht een aanknopingspunt is voor hun onderzoek. Als ze de mogelijke dealer oppakken, lijkt de zaak rond.

Eva (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier) dachten voor de verandering eens een overzichtelijke case te hebben in Flikken Maastricht.

Eva en Wolfs

Ze onderzoeken de dood van een homoseksuele jongen die na een avondje stappen levenloos is aangetroffen. Hij blijkt gedrogeerd met de gevaarlijke partydrug GHB. Dit gegeven leidt het duo naar de vermoedelijke dealer.

Als de man een motief lijkt te hebben om de jongen dood te willen, lijkt de zaak rond. Ware het niet dat de dode onder behandeling was bij een homogenezer die ook in de kroeg was.

Romeo en Marion

Romeo (Sergio IJssel) en Marion (Oda Spelbos) houden zich bezig met heel andere zaken. Ze zijn op het spoor van een autodief die doelgericht dure onderdelen sloopt uit nieuwe auto's die hij vervolgens over de grens aan de man brengt.

Flikken Maastricht is iedere vrijdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over