Flikken Maastricht

Slaagt Eddies duivelse plan in slot Flikken Maastricht?

NPO 1 - vrijdag 1 april om 20:33

© AVROTROS
Na de gebeurtenissen van vorige week zit Wolfs in deze aflevering van Flikken Maastricht in de cel. Hij wordt bepaald niet met open armen ontvangen door zijn medegevangenen. En dan heeft Eddie ook nog een prijs op Wolfs’ hoofd gezet in dit spannende seizoensslot.

Na de gebeurtenissen van vorige week in Flikken Maastricht zit Wolfs (Victor Reinier) in het huis van bewaring. Omringd door vijandige medegevangenen die de rechercheur met alle liefde uit de weg willen ruimen. Dat dreigt ook te gebeuren, want de duivelse Eddie (Tygo Gernandt) heeft een prijs op Wolfs’ hoofd gezet. Eva (Angela Schijf) komt dat te weten, maar ze kan haar collega in de cel niet waarschuwen.

Victor Reinier

Intussen ontdekt Wolfs op zijn beurt het andere plan van Eddie, waarbij hij Eva in de val laat lopen. Het wordt een zenuwslopende seizoensfinale. Na de zomer is het zesde seizoen van Flikken Rotterdam te zien en begin volgend jaar keren Eva en Wolfs terug met de zeventiende reeks van de Maastrichtse versie. Hoewel, als het aan Eddie ligt...

Meer over