Flikken Rotterdam

Anneke Sluiters krijgt het flink te verduren in Flikken Rotterdam

NPO 1 - vrijdag 7 oktober om 20:34

© AVROTROS
Carolien en Dries raken in deze uitzending van Flikken Rotterdam betrokken bij de strijd tussen twee rivaliserende bendes die uit de hand loopt als een veelbelovende MMA-vechter verdwijnt. Notaris Zeilstra lijkt banden te hebben met de criminele familie Visser.

Nieuwkomer Carolien Verbeek (Anneke Sluiters) wacht een drukke week in Flikken Rotterdam. De kersverse rechercheur raakt betrokken bij twee zaken die ze het hoofd moet bieden.

Mark van Eeuwen

Allereerst krijgt ze samen met haar ervaren partner Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) te maken met de strijd tussen twee rivaliserende buurtbendes. De situatie escaleert als een veelbelovende MMA-vechter verdwijnt en de groepen elkaar beschuldigen. Carolien weet het vertrouwen van een getuige te winnen om zo meer informatie te krijgen over het lot van de prijsvechter.

Anneke Sluiters in Flikken Rotterdam

Daarnaast komt haar achtergrond in de financiële wereld van pas als ze ontdekt dat notaris Zeilstra banden heeft met de criminele familie Visser. Sterker nog: Zeilstra roomt de winst van Vissers drugsimperium af.

Meer over