Flikken Rotterdam

Huub Stapel heeft het eindelijk door in Flikken Rotterdam

NPO 1 - vrijdag 21 oktober om 20:34

© AVROTROS
De dood van notaris Zeilstra is een streep door de rekening van Arjan Visser, zo blijkt in deze aflevering van Flikken Rotterdam. De drugscrimineel kan niet bij zijn tegoeden maar heeft geld nodig om een lading coke te bekostigen. Uit pure noodzaak klopt hij aan bij Koshi.

In de voorlaatste aflevering van Flikken Rotterdam lijkt de ongrijpbare meestercrimineel Arjan Visser eindelijk fatale fouten te maken. Vorige week vond zijn corrupte notaris Zeilstra de dood. Visser kan zonder hem niet meer bij zijn financiële tegoeden en hij heeft dringend geld nodig om een grote lading cocaïne te kunnen importeren. Uit pure wanhoop klopt hij aan bij Koshi die vreemd opkijkt van zijn verzoek.

Huub Stapel

Hein (Huub Stapel) krijgt lucht van de samenwerking tussen Visser en Koshi en dat brengt hem op een idee. Dit kan het bewijs zijn dat hij al weken zoekt om Visser eindelijk rechtstreeks in verband te brengen met strafbare feiten. Hajo krijgt de opdracht om het telefoonsysteem van Visser te kraken. Maar dat is niet zonder persoonlijk risico.

Meer over