Flikken Rotterdam

Anneke Sluiter is een beetje afgeleid in nieuwe aflevering Flikken Rotterdam

NPO 1 - vrijdag 22 september om 20:34

© AVROTROS
Carolien en Dries onderzoeken in deze tweede aflevering van Flikken Rotterdam de moord op een klokkenluider die beweerde dat er illegaal olie wordt ingevoerd via de haven. Carolien is afgeleid omdat ze online een interessante, maar problematische man heeft leren kennen.

Al in de tweede aflevering van Flikken Rotterdam is de rode draad voor het komende seizoen zichtbaar. Officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) stort zich op de dood van Paul Beijerland. Hij gelooft er niets van dat uitgerekend iemand die onderzoek deed naar ondermijning van de rechtsstaat toevallig om het leven is gekomen. Alles wijst erop dat een lek binnen de politie hem fataal is geworden.

Anneke Sluiter en Mark van Eeuwen

Ondertussen onderzoeken Carolien (Anneke Sluiters) en Dries (Mark van Eeuwen) de moord op een klokkenluider die beweerde dat via de Rotterdamse haven grote hoeveelheden Russische olie illegaal het land binnenkomen. Carolien is tijdens haar werk afgeleid. Ze heeft onlangs via een datingapp een interessante man leren kennen die haar al snel in problemen brengt.

Wanneer is Flikken Rotterdam op tv te zien?

Flikken Rotterdam is sinds vrijdag 15 september wekelijks om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over