Flikken Rotterdam

Team van Flikken Rotterdam onderzoekt een heftige moordzaak

NPO 1 - vrijdag 2 september om 20:34

Nu duidelijk is dat de ondernemersfamilie Visser aan ondermijning doet, krijgt het team van Flikken Rotterdam versterking van politie-expert Paul Beijerland. Noucha en Stan krijgen weer te maken met het getroebleerde tienermeisje Koshi.

Het zesde seizoen van Flikken Rotterdam begon een week geleden spectaculair: het team kreeg direct te maken met de brute moord op een gemeenteraadslid.

Flikken Rotterdam

Deze week gaan ze achter de vermeende daders aan: de familie Visser uit Rotterdam-Zuid. Op het eerste oog is pater familias Arjan Visser een hardwerkende garagehouder, maar hij blijkt aan het hoofd te staan van een criminele organisatie die aan drugshandel en ondermijning doet. Om Visser en de zijnen aan te pakken komt politie expert Paul Beijerland naar de havenstad.

Ortál Vriend

Ondertussen onderzoeken Noucha (Ortál Vriend) en Stan de aanslag op een jeugdhulpverlener. In het tehuis waar het slachtoffer werkt komen ze Koshi tegen, het getroebleerde tienermeisje dat onlangs nog betrokken was bij grootschalige drugshandel.

Meer over