Flikken Rotterdam

Van marionet tot kroongetuige in Flikken Rotterdam

NPO 1 - vrijdag 14 oktober om 20:34

© AVROTROS
De corrupte notaris Zeilstra vreest dat hij op de dodenlijst staat van de familie Visser en biedt zich in deze uitzending van Flikken Rotterdam aan als kroongetuige. Een vermoorde mannelijke au pair op een homo-ontmoetingsplaats roept veel verrassende vragen op.

Met nog twee afleveringen tot de ontknoping van dit seizoen voeren de schrijvers van Flikken Rotterdam de druk flink op.

Flikken Rotterdam

Tot nu toe lijkt de criminele familie van Arjan Visser onaantastbaar. Ze zijn zo rijk dat ze ongezien de touwtjes in handen hebben bij zowel politie als justitie. Daar lijkt vanavond verandering in te komen als een van Vissers marionetten zich tegen hem keert. Notaris Zeilstra werkte jarenlang samen met de drugsdealer, maar hij is zijn leven niet zeker nu bekend is dat hij in die tijd stiekem geld achterover heeft gedrukt. Zeilstra biedt zich daarom aan als kroongetuige.

Politieserie

Ondertussen is het politieteam druk met het onderzoek naar de moord op een mannelijke au pair op een homo-ontmoetingsplaats. Niemand wist dat de jongen op mannen viel.

Meer over