Flipped

Prille liefde in romantische komedie Flipped

SBS 9 - zaterdag 15 januari om 22:40

© http://info.sky.de/
Tieners Juli en Bryce zijn elkaars tegenpolen. Toch beginnen in Flipped ze door de jaren heen steeds meer gevoelens voor elkaar te krijgen.

Juli (Madeline Carroll) is al jaren stiekem verliefd op Bryce (Callan McAuliffe), maar hij ziet haar niet staan. Bryce is (nog) niet geïnteresseerd in meisjes en al helemaal niet in Juli.

Flipped

Bryce vindt Juli maar raar. Wie wil er nou een meisje dat voor haar lol in bomen klimt?

Zes jaar later zijn de rollen in Flipped omgedraaid: Bryce heeft gevoelens voor Juli, maar zij is ondertussen allang op hem uitgekeken.

Rob Reiner

De romantische komedie Flipped is geregisseerd door Rob Reiner. Het genre ligt hem goed: Reiner regisseerde een aantal succesvolle romcoms.

De bekendste daarvan is een absolute klassieker. In 1989 maakte Reiner When Harry Met Sally.

Flipped is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wendelin Van Draanen. Het grootste verschil tussen het boek en de film is de tijd waarin het verhaal zich afspeelt.

In de roman speelt het verhaal zich af in het begin van deze eeuw. In de film leven de personages in de jaren 60 van de twintigste eeuw.

Callan McAuliffe

De Australische acteur Callan McAuliffe beleefde zijn Amerikaanse doorbraak door zijn rol in de film Flipped. Na deze film had hij rollen in I Am Number Four en The Great Gatsby en speelde hij in de populaire series Homeland eThe Walking Dead.

Meer over