Flipped

Prille liefde in romantische komedie Flipped

NET 5 - vrijdag 31 december om 14:40

© http://info.sky.de/
De twee tieners uit Flipped Juli Baker en Bryce Loski zijn elkaars tegenpolen. Toch beginnen ze door de jaren heen steeds meer gevoelens voor elkaar te krijgen.

Juli (Madeline Carroll) is al jaren stiekem verliefd op Bryce (Callan McAuliffe), maar hij ziet haar niet staan. Bryce is (nog) niet geïnteresseerd in meisjes en al helemaal niet in Juli.

Flipped

Bryce vindt Juli maar raar. Wie wil er nou een meisje dat voor haar lol in bomen klimt? Zes jaar later zijn de rollen omgedraaid: Bryce heeft gevoelens voor Juli, maar ondertussen is Juli allang op Bryce uitgekeken.

Rob Reiner

De romantische komedie Flipped is geregisseerd door Rob Reiner. Het genre romantische komedie ligt Reiner goed, getuige de vele successen die hij hiermee heeft behaald. Hij zal natuurlijk altijd bekend staan als de regisseur die When Harry Met Sally maakte.

Flipped is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wendelin Van Draanen. Het grootste verschil tussen het boek en de film is de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. In de roman speelt het verhaal zich af in het begin van de 21ste eeuw. In de film leven de personages in de jaren 60.

Callan McAuliffe

De Australische acteur Callan McAuliffe beleefde zijn Amerikaanse doorbraak door zijn rol in de film Flipped. Na Flipped schitterde hij in I Am Number Four en The Great Gatsby en kwam hij voor in een aflevering van de populaire serie Homeland.

Meer over