Flodder in Amerika!

Amerikaans avontuur voor de familie Flodder

RTL 7 - zaterdag 28 augustus om 20:00

© filmplusz.sajtoklub.tv
In Flodder in Amerika! gaat de familie Flodder de grens over. In New York beleven de Flodders de vreemdste avonturen.

De familie Flodder belandt in dit vervolg op het kassucces Flodder in New York, in het kader van een cultureel uitwisselingsprogramma.

Flodder in Amerika!

Op het vliegveld ziet het ontvangstcomité de familie Flodder bij vergissing aan voor een delegatie Russische wetenschappers. Door dat misverstand belanden de Flodders in Flodder in Amerika! prompt in het duurste en sjiekste hotel van de stad.

Van daaruit gaan ze op eigen houtje New York verkennen. Dat gaat natuurlijk op z’n Flodders, met bijbehorende rotzooi en chaos.

Tatjana Simic

Zo werkt dochter Kees (Tatjana Simic) al snel als stripper in een nachtclub. Sterker nog: de zoon van de Amerikaanse president wordt verliefd op haar!

Ondertussen rotzooit Johnnie (Huub Stapel) met de vrouw van de nachtclubeigenaar. Het leidt allemaal tot een spectaculair slot waarbij het Vrijheidsbeeld het ook nog moet ontgelden.

Flodder in Amerika! trok begin jaren 90 bijna anderhalf miljoen bezoekers naar de bioscopen. Daarmee is het nog steeds een van de beste bezochte Nederlandse films ooit. 

Meer over