Floortje terug naar het einde van de wereld

Floortje Dessing gaat opnieuw langs bij Doyne in herhaling Floortje terug naar het Einde van de Wereld

NPO 1 - maandag 27 mei om 20:34

© BNNVARA
In deze herhaling van Floortje terug naar het Einde van de Wereld gaat Floortje Dessing terug naar Nepal. Al eerder liet de Amerikaanse Maggie Doyne trots het weeshuis en haar kinderen zien. Na diepe rouw om het verlies van haar jongste zoon Ravi is er veel gebeurd.

In 2016 bezocht Floortje Dessing de Amerikaanse Maggie Doyne in Nepal. Met de kwetsbare Ravi op haar arm liet Doyne trots haar weeshuis en het werk van zovele vrijwilligers zien. Door haar BlinkNow Foundation was ze wettelijk voogd over alle 51 kinderen. Een ecologische school met moestuin was haar nieuwe project. Ze zag zichzelf in Nepal ook wel oud worden.

Doyne

In de laatste minuut van de aflevering werd verteld dat Doyna nadat het team van Floortje naar het Einde van de Wereld was vertrokken, was uitgeroepen tot CNN Hero of the Year voor haar geweldige inzet voor de medemens. Maar ook dat haar zoontje Ravi door een noodlottig ongeval was omgekomen. Hoe is het nu met Doyne en haar kinderen? Dessing gaat in deze aflevering terug naar Nepal.

Wanneer is Floortje terug naar het Einde van de Wereld op televisie te zien?

Deze herhaling van Floortje terug naar het Einde van de Wereld zie je op maandag 27 mei vanaf 20:33 uur bij BNNVARA op NPO1. (HH)

Meer over