Focus

Will Smith en Margot Robbie halen van alles in elkaar naar boven in Focus

NET 5 - zondag 19 mei om 22:36

© Warner Bros. Entertainment
In de misdaadkomedie Focus leggen Margot Robbie en Will Smith elkaar het vuur na aan de schenen.

Kun je iemand die zijn geld verdient met liegen en bedriegen privé wel vertrouwen? Oplichter Nicky (Will Smith) kent zichzelf een beetje, dus hij denkt van niet.

Focus

Vandaar dat hij zijn relatie met zijn jonge collega Jess (Margot Robbie) toch maar verbreekt. Zij is misschien nog lang niet zon geoefende oplichter als Nicky, maar er gaat ongetwijfeld een moment komen dat Jess hem een loer gaat draaien.

Drie jaar later komen Jess en Nicky elkaar weer tegen. In die tijd heeft Jess zich ontwikkeld van een wat naïeve jonge vrouw tot een ware femme fatale. Ze windt iedereen nu moeiteloos om haar vinger. Sterker nog: ze is zo gewiekst dat ze zelfs een ervaren rot als Nicky van zijn stuk weet te brengen. Hoe dat afloopt? Je ziet het in Focus.

Will Smith

De hoofdrollen in Focus waren oorspronkelijk bedoeld voor Emma Stone en Ryan Gosling. Zij waren ook al te zien in de vorige film van regisseurs Glenn Ficarra en John Requa: Crazy, Stupid Love. Toen dat niet doorging, gingen de rollen naar Will Smith en Margot Robbie. Tussendoor waren Ben Affleck en Kristen Stewart ook nog in beeld.

Will Smith kon nog niet zwemmen toen hij aan de opnames voor Focus begon. Hij kreeg op de set zwemlessen van Margot Robbie en haar moeder.

Wanneer is Focus op televisie te zien?

De misdaadkomedie Focus zie je op zondag 19 mei 2024 vanaf 22:35 uur op Net5.

Meer over