Foodies

Sanne Vogel beledigt de man van haar dromen in Nederlandse romcom Foodies

RTL 8 - woensdag 27 december om 23:51

© Videoland
Een foodblogger met de droom om een kookboek te publiceren, wordt in Foodies verliefd op de chef-kok die ze net in een recensie heeft afgekraakt.

Sam (Sanne Vogel) wil al van jongs af aan een kookboek schrijven, maar is in plaats daarvan ingelijfd in de vederlichte wereld van influencers. Of beter gezegd: foodfluencers.

Foodies

Ze buigt zich het liefst over duurzaam en gezond eten, maar wordt meegesleurd in de wereld van likes en challenges. En als ze tijdens zo’n challenge een chef schoffeert, terwijl ze verliefd op hem is geworden, komt dat haar wel heel duur te staan.

Het scenario volgt keurige alle gebaande paden, waarbij – en dat zien we vaker in dit populaire genre – de personages niet echt volwassen lijken. Hysterische plotwendingen leiden soms tot overdreven acteerwerk en ongeloofwaardige situaties.

Sanne Vogel

Actrice Sanne Vogel herkende zichzelf wel in Sam. Ze ziet zichzelf ook als foodie en is graag met lokaal en duurzaam eten bezig. Daarom heeft ze een kookboek geschreven, De vier seizoenen van Vogel, en ze hoopt er nog meer te schrijven naast haar filmwerk.

Meer over