For one night only

BN'ers uit de kleren in For One Night Only

NET 5 - donderdag 11 november om 20:30

© Talpa
Pak die waaiers maar uit de kast, want Net5 zendt op donderdag 11 november een bloedhete tweede editie van For One Night Only uit. Simon Keizer heeft dit jaar niet alleen mannelijke collega's, maar ook bekende vrouwen uit de kleren gepraat. Voor het goede doel: aandacht vragen voor de vroege opsporing van kanker.

For One Night Only is Powered by LINDA. en eenmalig te zien. 

Olcay Gulsen, Tjitske Reidinga, Ellen ten Damme, Fockeline Ouwerkerk, Roué Verveer, Giel Beelen, Frederik Brom en Johnny Kraaijkamp jr. vergezellen Simon dit jaar op het podium. Het thema van de act dit jaar is de luchtvaart: de BN'ers dansen in pilotenpakken op Feeling Good.

Simon Keizer

For One Night Only bleef in 2019 niet onopgemerkt. “Ik ben toen overspoeld met privéberichten van mannen die na het zien van die documentaire zichzelf hebben gecheckt, waar we voor opriepen”, vertelde Keizer in Shownieuws. “Voor veel mannen bleek dat net op tijd.”

Taboe doorbreken

De dappere deelnemers van For One Night Only doorbreken het taboe, maken kanker bespreekbaar en laten zien hoe je zelfonderzoek kunt doen. Want kanker is vaak goed te behandelen, mits je er op tijd bij bent.

For One Night Only is 11 november om 20:30 uur te zien bij Net5.

Meer over