Forgetting Sarah Marshall

Jason Segel loopt zijn ex tegen het lijf in Forgetting Sarah Marshall

Paramount - dinsdag 25 oktober om 20:30

© Apatow Productions
Wat doe je als je liefdesverdriet hebt? Juist, vluchten naar een zwoel vakantieoord. Helaas werkt die methode niet voor Peter in Forgetting Sarah Marshall.

Beste remedie tegen een gebroken hart? Een vakantie naar een zonnig oord en ijskoude cocktails. Dat is precies wat Peter (Jason Segel) doet wanneer hij wordt gedumpt door Sarah (Kristen Bell).

Forgetting Sarah Marshall

Wat echter niet helpt tegen zijn liefdesverdriet in Forgetting Sarah Marshall, is dat hij zijn ex tegen het lijf loopt. Die blijkt in hetzelfde hotel te zitten.

Tot overmaat van ramp heeft Sarah ook nog haar nieuwe vlam bij zich: succesvolle Britse Rockster Aldous Snow (Russell Brand).

Terwijl Peter zwelgt in zelfmedelijden komt hij de mooie hotelreceptioniste Rachel (Mila Kunis) tegen. Ze ziet zijn verdriet en geeft hem een upgrade naar een luxe suite.

Hoewel hij Sarah en de ietwat aparte Aldous constant tegen het lijf loopt, voelt hij zich steeds meer de oude. Het lukt hem zelfs te flirten met de knappe receptioniste.

Jonah Hill

In 2010 verscheen een spin-off van Forgetting Sarah Marshall over Russell Brands personage Aldous Snow, genaamd Get Him to the Greek.

Jonah Hill speelt een talentenscout die de excentrieke drugverslaafde rockster moet begeleiden naar een optreden.  

Jonah Hill had ook een kleine bijrol in Forgetting Sarah Marshall als ober. In Get Him to the Greek speelt hij dus een ander personage.

Meer over