Formule 1: GP van Abu Dhabi

De Formule 1 GP van Abu Dhabi gaat van start

Ziggo Sport - vrijdag 10 december om 13:55

© Antonin Vincent / POOL / AFP
Aanstaande zondag is het grote moment aangebroken: wint Max Verstappen voor het allereerst in zijn carrière een Formule 1-seizoen? Voordat het officieel uitgemaakt wordt, staan er eerst nog vrije trainingen en de kwalificatie op het menu in Abu Dhabi.

Het wordt een bikkelharde strijd, want Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan qua puntenaantal precies gelijk op. De titelstrijd wordt dus beslist tijdens de laatste Grand Prix van dit jaar. Met één klein voordeeltje voor Max: als ze komende zondag beide uitvallen, is hij de winnaar. Hij heeft namelijk al 9 GP's gewonnen tegenover de 8 van Hamilton.

Tijdschema GP van Abu Dhabi 2021

Wil je dit weekend niets missen? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle uitzendingen die je op Ziggo Sport (kanaal 14) kan zien.

Vrijdag 10 december

  • 10.30 uur: vrije training 1
  • 14.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 11 december

  • 11.00 uur: vrije training 3
  • 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 14.00 uur: kwalificatie

Zondag 12 december

  • 12.05 uur: voorbeschouwing race
  • 14.00 uur: race

Kijk gratis naar Formule 1

De laatste race van het seizoen is voor iedereen in Nederland gratis te bekijken. Een vroeg kerstcadeau van Ziggo Sport, die het seizoen eindigt met een echte knaller.

Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn de vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien. Voor klanten van Ziggo is dat op kanaal 14. Voor klanten van KPN is dat zender 233. Ook zijn dit weekend de andere Ziggo Sport Totaal-zenders op 234, 235 en 236 open voor iedereen.

Lees hier alles wat je moet weten

Meer over