Frans en Sieneke in concert

NPO1 richt de spotlights op volkszangers Sieneke en Frans Bauer

NPO 1 - zaterdag 25 maart om 22:24

© AVROTROS
Nederland is een zangduo rijker: Frans Bauer en Sieneke zijn sinds dit jaar samen op tournee. Vanavond zie je op NPO1 hoe de twee in het Hoftheater in Raalte diverse solonummers en speciaal voor hen geschreven duetten ten gehore brengen, waaronder Vaya con dios

Fans van Frans Bauer waren razendenthousiast toen oud-Songfestival-deelnemer Sieneke meezong tijdens zijn theatertournee in 2020. Ook voor de artiesten zelf smaakte het naar meer en daarom zijn ze dit jaar samen op tournee.

Frans en Sieneke

In Frans en Sieneke in Concert treedt het gloednieuwe zangduo op in het uitverkochte Hoftheater in Raalte, met solonummers en speciaal voor hen geschreven duetten. Het vrolijke ‘Een nacht met jou’ en het ontroerende ‘Vaya con dios’ bijvoorbeeld, een nummer over het gemis van een dierbare dat veel positieve reacties kreeg.

Muzikale samenwerking

Met de muzikale samenwerking is ook een vriendschap voor het leven geboren, vertelt Sieneke aan Omroep Flevoland. “We zitten soms twee uur lang te bellen en dan liggen we helemaal dubbel van het lachen.”

Meer over