Fred van Leer: Alles uit de kast

Fred van Leer gaat weer aan de slag met make-overs

TLC - dinsdag 14 december om 20:30

© Discovery Communications
Presentator Fred van Leer helpt vrouwen in dit vierde seizoen van Fred van Leer: Alles Uit De Kast weer met een volledige make-over. De stylist geeft kandidaten die zich even geen raad weten met hun uiterlijk, een enorme boost. De resultaten zijn geweldig.

Fred van Leer vindt het geweldig om vrouwen te helpen hun schoonheid te ontdekken. In het vierde seizoen van Fred van Leer: Alles Uit De Kast gaat hij weer met diverse kandidaten aan de slag. "Dit vind ik toch het mooiste programma om te mogen maken. Ik leer vrouwen om op een andere manier naar zichzelf te kijken”, vertelde hij eerder aan ANP.

Fred van Leer

Van Leer helpt vrouwen die zich geen raad meer weten met hun uiterlijk. Hij zorgt voor een volledige make-over, waardoor ze weer vol zelfvertrouwen door het leven kunnen. “Focus op wat wél mooi is en kantel waar je minder blij mee bent. Je hebt geen dikke kuiten, maar hele smalle enkels”, is de wijze les van de presentator, die eerder te zien was in onder meer Drag Race Holland en Ranking The Stars.

Meer over