Friends: The reunion

The one with The reunion

SBS 6 - vrijdag 28 mei om 20:30

© seac.bskyb.com
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer komen voor het eerst in 17 jaar weer samen voor een speciale reünie van Friends.

Voor het eerst in 17 jaar komt de cast van Friends weer bij elkaar voor een speciale reünie van de populaire comedyserie. Ze zijn allemaal van de partij: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer. De hoofdrolspelers herbeleven samen met verschillende speciale gasten memorabele fragmenten van de show.

John de Mol trok de knip

De plannen voor de speciale reünie lagen er al heel lang, maar altijd was er wel iets om het weer uit te stellen. Nu is eindelijk gelukt. Toch was er onder Nederlandse fans heel even paniek: de reunie wordt gemaakt voor HBO Max, en die streamingdienst van WarnerMedia is uitsluitend in de VS te zien. Maar gelukkig werd de aflevering ook te koop aangeboden trok John de Mol de portemonnee. De special is daardoor een dag na de Amerikaanse release in Nederland uitgezonden op SBS 6.

 

 

 

Meer over