F*ck de liefde

Romantische taferelen op Curaçao voor Bo Maerten

RTL 4 - woensdag 29 december om 22:53

© https://images.pathe-thuis.nl
F*ck de liefde is een romantische komedie vol BN'ers die heen en weer springt tussen Curaçao en Nederland.

Romcoms blijven populair bij het Nederlandse publiek. Want ja, die liefde. Iedereen zoekt ernaar, ook al kan er onderweg van alles uit de rails lopen.

F*ck de liefde

Genoeg voer voor scenarioschrijvers dus, maar of het onderwerp origineel of verrassend blijft? Dat moeten we nog even afwachten. 

De vriendinnen van Lisa (Bo Maerten) nemen haar mee op vakantie naar Curaçao. Zo willen ze haar opvrolijken nu ze in scheiding ligt met Jack (Edwin Jonker). 

Op het eiland ontmoet Lisa totaal onverwacht een zeer charmante wereldreiziger. Het klikt meteen wonderwel met deze Jim (Thijs Römer). 

Thuis vindt Jack op zijn beurt troost in de armen van de spannende Cindy (Victoria Koblenko). Dan zijn er ook nog Bo (Yolanthe Cabau) en Said (Maurits Delchot), die na tien jaar huwelijk een verwarrende periode tegemoet gaan.

Kortom: in F*ck de liefde valt voor de liefhebbers van liefdesgestuntel en andere romantische perikelen genoeg te genieten.

Défano Holwijn

Défano Holwijn speelt in F*ck de liefde Johnnie. Het was voor hem een bijzondere rol. Holwijn gaat in de film uit de kleren. Daar deed de acteur verder niet moeilijk over, vertelde hij toentertijd aan Hitkrant: "Ik vond het niet superheftig. Ik deed het gewoon, ik dacht: f*ck it and let's go."

Meer over