Furious 7

Furious 7 is een eerbetoon aan Paul Walker

Veronica - dinsdag 9 mei om 23:01

In Furious 7 hebben Dominic Torreto (Vin Diesel) en zijn crew de gevaarlijke terrorist Owen Shaw eindelijk verslagen. Tijd om terug naar Amerika te gaan en eens lekker van hun rust te genieten zou je denken, maar daar komt weinig van terecht.

Furious 7 pakt het verhaal op waar The Fast and the Furious: Tokyo Drift stopte. Owen Shaw is verslagen en de Furious-crew woont weer in Amerika.

Furious 7

Lekker rustig zou je denken. Nou, niet dus.

Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en de rest hebben hun koffers nog maar nauwelijks uitgepakt of Han (Sung Kang) legt het loodje. Hij is vermoord.

Dom en Brian ontdekken al snel dat Deckard Shaw (Jason Statham) hierachter zit. Deckard is de oudere broer van Owen Shaw en hij wil wraak voor wat Brian, Dom en de rest zijn broertje hebben aangedaan.

Lukt het hen om de boze grote broer te stoppen? Je ziet het in Furious 7.

Paul Walker

Furious 7 is de laatste film van Paul Walker. De opnames waren al een paar maanden aan de gang toen Walker bij een auto-ongeluk om het leven kwam.

Na dat nieuws zette regisseur James Wan de camera's een tijdje uit.

Hij deed in die tijd aanpassingen aan het script om de film om te schrijven tot een eerbetoon aan Paul Walker. Voor de scènes met Walker die nog niet opgenomen waren, gebruikte Wan twee stand-ins: Pauls jongere broers Caleb en Cody.

Meer over