G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I. Joe redt de wereld

Spike - vrijdag 7 mei om 20:30

Spectaculaire over-de-top-actiefilm waarin een wapenhandelaar wereldheerschappij probeert te bemachtigen. De elite-eenheid G.I. Joe steekt daar een stokje voor.

In G.I. Joe: The Rise Of Cobra probeert een wapenhandelaar wereldheerschappij te bemachtigen met een even eenvoudig als onnavolgbaar plan. Hierin zijn belangrijke rollen weggelegd voor een krankzinnige wetenschapper, vier raketkoppen en een rondborstige in leder gestoken femme fatale.

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Die wapenhandelaar heeft in G.I. Joe: The Rise of Cobra echter gerekend buiten de speciale eenheid G.I. Joe, bestaande uit alfamannetjes (Dennis Quaid, Channing Tatum) en -vrouwtje (Rachel Nichols).

Ze hebben de beschikking over hypermodern, uiterst gelikt wapentuig en James Bond-achtige gadgets.

Dennis Quaid

G.I. Joe: The Rise Of Cobra is een spectaculaire over-de-top-actiefilm, gebaseerd op de vooral in de jaren 80 populaire G.I. Joe-actiefiguren. De strijd vindt plaats onder de poolkappen, bij de piramides in Egypte, in de stratosfeer en in de straten van Parijs.

Het oorverdovende spektakel wordt afgewisseld met de nodige knipogen en een vleugje romantiek: liefde overwint alles.

De zoon van Dennis Quaid is een grote fan van G.I. Joe. Reden genoeg voor Quaid om de rol van General Hawk op zich te nemen. 

 

Meer over