Game of talents

Hee! Een compleet nieuwe spelshow met Tijl Beckand

RTL 4 - vrijdag 23 juli om 20:33

© RTL
Veel ruchtbaarheid heeft RTL er niet aan gegeven, maar vanavond start er op prime-time toch echt een nieuwe spelshow. In Game of Talents strijden bekende Nederlanders onder leiding van Tijl Beckand tegen bekende Vlamingen.

In de Vlaams-Nederlandse productie Game of Talents proberen twee teams bestaande een bekende Nederlander en een bekende Vlaming met hulp van een onbekende landgenoot te raden welk talent de persoon voor hun neus heeft. Zingen, dansen, goochelen; het kan van alles zijn. In Vlaanderen noemde men Game of Talents vooraf al de opvolger van The Masked Singer, al lijkt het spel inhoudelijk lijkt het programma meer op I can see your voice. Door goed te gokken kunnen de teams geld verzamelen dat ze in de finale kunnen verzilveren.

Tijl Beckand

De presentatie van Game of Talents is namens VTM in handen van de Vlaamse Julie van der Steen en onze eigen Tijl Beckand doet het namens RTL. In de eerste aflevering strijdt het team van Jandino Asporaat tegen het team van het Belgische multitalent Nora Gharib.

Meer over