Actrice in het ziekenhuis

Gastrol voor Alyssa Milano

Jo krijgt het lastig wanneer een patiënt eist dat Meredith haar behandelt. Owen vindt dat Thomas het hem moeilijk maakt. En Charmed-actrices Holly Marie Combs en Alyssa Milano maken hun opwachting.

Een patiënt met een levertumor eist dat Meredith (Ellen Pompeo) haar behandelt in deze Grey’s anatomy. En laat dat nu net niet mogelijk zijn. Jo (Camilla Luddington) probeert de vrouw ervan te overtuigen dat ze bij haar ook in goede handen is, maar de patiënt wil van geen wijken weten. Owen vindt dat Thomas het hem moeilijk maakt en neemt een belangrijke beslissing.

'Piper en 'Phoebe'

Richard (James Pickens jr.) krijgt in Pac North te maken met twee zussen, die de kijkers vast herkennen als Piper en Phoebe uit de televisieserie Charmed. Actrices Holly Marie Combs en Alyssa Milano spelen dit keer de zussen Heidi en Haylee, die zijn opgeroepen omdat hun zus in een bouwput is gevallen. Ze is er slecht aan toe en de twee moeten beslissen hoe ze hiermee omgaan.

Gezellig weerzien

De afleveringstitel Reunited slaat niet alleen op de hereniging tussen de twee televisiezussen, maar ook op het weerzien met de uitvoerend producenten van Grey’s anatomy. Krista Vernoff was van 2000 tot 2004 betrokken bij Charmed. Eerst als schrijver en later als producent. Vervolgens werkte ze een aantal jaar voor de ziekenhuisserie, tot ze in 2011 vertrok én in 2017 weer terugkeerde. Collega Andy Reaser schreef eveneens voor de serie over de zussen met de bijzondere krachten. Shannen Doherty was hierin te zien als oudste zus Prue en Rose McGowan speelde vanaf het vierde seizoen halfzus Paige.

Meer over: