Wordt Plien van Bennekom gek van geluk?

13 december 2019 14:40 | kijktips | Door Televizier

© filmdepot.nl/api
Zangeres Valerie probeert haar liedjes schrijvende vriendin Lena van haar writer''s block af te helpen. Hoe? Door een acteur in te huren om haar het hof te maken.

Kun je wel liefdesliedjes schrijven als je zelf geen noemenswaardig liefdesleven hebt? Songschrijver Lena begint er steeds meer moeite mee te krijgen.

Plien van Bennekom

Dat komt haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) slecht uit. Valerie is zangeres en scoort altijd vette hits met de liedjes van Lena (Plien van Bennekom).

Nu Lena met een writer''s block kampt, gaat het met Valeries carrière ook een stuk minder goed. Tijd om in te grijpen dus.

Valerie doet dat in Gek van geluk op een weinig subtiele manier. Ze huurt een werkeloze acteur in om Lena te verleiden, in de hoop dat Lena met wat liefde in haar leven weer inspiratie krijgt. 

Gek van geluk

Die acteur is Hugo (Matteo van der Grijn), een knappe man met sterke armen en een stoere baard. En dan die stem. Die is zo zwoel dat Hugo nog steeds romantisch klinkt als hij voorleest uit het telefoonboek. 

Na al die jaren alleen te zijn geweest, weet Lena eigenlijk helemaal niet meer hoe dat moet: verliefd worden. Is tongzoenen net als fietsen of kun je het verleren?

En wat gebeurt er als Hugo echt voor Lena begint te vallen? Je ziet het in Gek van geluk.

 

Meer over