Argo

Geniet van het beste wat Hollywood te bieden heeft op Paramount Network

Paramount - maandag 19 juni om 20:30

© Warner Bros

Deze zomer hoef jij je niet te vervelen. Plof gewoon op de bank, pak wat popcorn erbij en geniet van de beste Hollywoodfilms op Paramount Network. Wij nemen het overzicht voor de komende twee weken met je door.

Of je nu op zoek bent naar spanning, romantiek of avontuur, Paramount Network stelt geen enkele filmliefhebber teleur.

Argo

De populaire tv-zender trapt vanavond dan ook direct goed af met de spannende en vooral waargebeurde thriller Argo. Deze film met Ben Affleck begint op het hoogtepunt van de Iraanse revolutie van 1979. Militanten bestormen de Amerikaanse ambassade in Teheran en gijzelen daar 52 mensen. Tijdens deze aanval slagen er echter zes Amerikanen erin te ontsnappen en onder te duiken in het huis van de Canadese ambassadeur.

Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat de woedende demonstranten het zestal ontdekken. Toch laat CIA-agent Tony Mendez (Ben Affleck) dat niet zomaar gebeuren. Hij laat de zes zich voordoen als Canadese filmmakers die in Iran op zoek zijn naar geschikte locaties voor de sciencefictionfilm Argo. Om dat verhaal geloofwaardig te maken, zet hij een volledige nep-film op met alles erop en eraan.Paramount Network

Als de beschrijving van deze film je al goed in de oren klinkt, lees dan vooral nog even door. De komende twee weken dompel je je sowieso onder in de glans en glitter van de beste Hollywoodfilms. Pak je agenda er dus snel bij en genieten maar.

Al deze films zijn te zien op Paramount Network. Deze tv-zender is te vinden op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over