Gestalkt

Olcay Gulsen gaat achter stalkers aan

SBS 6 - dinsdag 23 maart om 20:30

© SBS6
Met het vertrek van Thijs Zeemand naar RTL, heeft SBS Olcay Gulsen naar voren geschoven om het achtste seizoen van Gestalkt! te presenteren. Ze helpt mensen die last hebben van een stalker. Met het verzamelde bewijs gaat Gulsen vervolgens op pad om de stalker hiermee te confronteren.

“Ik heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid”, zegt Olcay Gulsen. Zij is de nieuwe presentator van Gestalkt, waarmee ze Thijs Zeeman opvolgt. Volgens Gulsen past het programma perfect bij haar. “Het is zelfs op mijn lijf geschreven.” In alweer het achtste seizoen helpt Gulsen mensen die last hebben van een stalker. Zo verzamelen ze bewijs om diegene daarmee te confronteren.

“Ik hoop bij iedere confrontatie dat er ruimte is voor een gesprek. Tot nu toe is dat niet altijd gebeurd.” Gulsen gaat dit seizoen ook af op een vrouwelijke stalker. “Dat was meteen een andere confrontatie. Ze bleef heel rustig.” Het slachtoffer is nummer één in het programma, aldus Gulsen. “Die moeten we in bescherming nemen en zorgen dat het stalken wordt opgelost.”

Meer over