Ricky Gervais ziet spoken

19 juni 2020 14:19 | kijktips | Door Televizier

© ftpmuc.sky.de
Na een bijnadoodervaring ziet een tandarts ineens spoken.

Tandarts Bertram (Ricky Gervais) is niet zo goed met mensen. Omdat de meeste mensen toch al een hekel aan de tandarts hebben, maalt hij daar eigenlijk niet om.

Ghost Town

Als Bertram voor een routineonderzoekje naar het ziekenhuis moet, kiest hij voor een algehele narcose. Het advies van de arts – een plaatselijke verdoving – slaat hij in de wind.

Dat had hij beter niet kunnen doen: tijdens het onderzoek komt sterft Bertram. Hij is zeven minuten klinisch dood voordat de artsen zijn hart weer aan de praat krijgen.

Na het onderzoek ontdekt Bertram dat alles anders is. Hij kan in Ghost Town ineens spoken zien!

 

Ricky Gervais

En dat is nog niet alles: al die geesten van overleden mensen willen iets van hem. Zo vraagt de geest van Frank (Greg Kinnear) hem om het aanstaande huwelijk van zijn weduwe Gwen (Téa Leoni) te verpesten.

Als Bertram al die opdrachten uitvoert, kan hij een plekje in het hiernamaals verdienen. Of hem dat lukt zie je in Ghost Town.

Ricky Gervais speelt in Ghost Town een man die toegang probeert te krijgen tot het hiernamaals. Gervais is in het echt een overtuigd atheïst; hij gelooft niet in leven na de dood.

Meer over