Ghostbusters II

De Ghostbusters keren terug voor meer actie

Veronica - zaterdag 1 augustus om 22:10

© http://info.sky.de/
New York wordt getroffen door kwaadaardig slijm, maar gelukkig zijn er altijd nog de Ghostbusters om de boel op te lossen.

Ghostbusters II speelt zich af vijf jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film. Nadat de Ghostbusters New York in het eerste deel hebben gered van de halfgod Gozer, zijn Peter Venkman, Egon Spengler, Ray Stantz en Winston Zeddemore ieder hun eigen weg gegaan. Ze werden aangeklaagd voor schade aan eigendommen en mochten geen onderzoek meer doen naar bovennatuurlijke zaken, waardoor ze zonder werk kwamen te zitten.

Bovennatuurlijk kwaad 

De Ghostbusters ontdekken echter al snel dat New York opnieuw het doelwit dreigt te worden van bovennatuurlijk kwaad. Dat blijkt dit keer slijm te zijn, dat New York teistert. Het slijm is ontstaan door de ‘negatieve energie’ onder de bewoners van de Big Apple. De Ghostbusters moeten opnieuw de handen ineenslaan om de stad nog een keer te redden

Vervolg

Er is wat verwarring ontstaan rondom de Ghostbusters film uit 2016. Dit was geen vervolg maar een reboot met ditmaal een vrouwelijke cast. De fans waren niet echt te spreken over deze reboot. Nu worden deze fans op hun wenken bediend, want volgend jaar komt Ghostbusters: Legacy uit met de originele cast van de eerste twee delen. De reeds overleden Harold Ramis is er helaas niet bij, maar de drie nog levende Ghostbusters: Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson zijn weer van de partij. 

Meer over