Giel als wegpiraat

Giel Beelen maakt er deze week weer wat moois van in Factor Giel. De man die slapen een verspilling van zijn tijd vindt, blijft 24 uur wakker met Irene van der Laar en snelheidsduivel Jan Lammers. Om vervolgens het circuit op te gaan...

Een idee uit eigen doos, bekent Giel. "Ik heb er zelf namelijk ook vaak ongelukken mee gehad. En ik moet bekennen: dit experiment was voor mij bijna leuk. Nu hoefde ik eens niet mijn eĆ­gen auto in de prak te rijden!"

Slapeloze nacht
Giel bracht een slapeloze nacht door met coureur Jan Lammers en presentatrice Irene van der Laar. Vervolgens togen ze naar een circuitpark, om daar een stel rijtests uit te voeren.

Naar de klote
"Ik dacht dat ik nog best scherp was, maar toen ik een stukje van de opnames terugzag, schrok ik wel. Ik was echt helemaal naar de klote. Ik praatte slecht en bij sommige gedeeltes uit dat autoritje zag je echt m'n ogen dichtvallen. De crashes waren wel heel vet. Ik wilde die Jan Lammers een beetje fucken. Ik reed te hard in op z'n achterkant, waardoor zijn auto helemaal begon te spinnen. Ik knalde er gewoon nog een keertje tegenaan natuurlijk."

Pop aan flarden
Ook reactiesnelheid werd getest. "Dat was wel heftig hoor. Kwam er ineens een of andere kinderpop achter een wagentje het circuit oplopen. Ik reed gewoon die hele pop aan flarden! Daar schrik je toch wel van; het had ook echt kunnen zijn."

Verder beklimt Giel de Limburgse Cauberg na een dopinginjectie en stelt hij zich bloot aan het gif van exotische dieren. Je moet er maar zin in hebben...

Reageren