Glad ijs

Geschoten en gevonden in nieuwste aflevering Glad IJs

Veronica - vrijdag 17 juni om 21:25

© Medialaan
De schietgrage Leon en zijn medecriminelen krijgen in deze aflevering van Glad IJs te maken met complicaties, wanneer de politie een door Leon afgevuurde kogel vindt. Ondertussen komt Felix door zijn eigen schuld in de problemen in de fabriek.

De problemen die de ontvoering van ijsboer Phil ‘Frisco’ Druyts (Lucas Van den Eynde) in het begin van de serie veroorzaakte zijn nog lang niet voorbij. Ontvoerder Leon Dewaele (Koen De Bouw) probeert de politie voor te blijven, nadat ze een door hem afgevuurde kogel vinden.

Nico Sturm in Glad IJs

Phils zoon Felix maakt het zichzelf ondertussen lastig in de fabriek. En hij is nog lang niet uit de problemen, vertelde zijn vertolker Nico Sturm in een interview op de Vlaamse filmsite Cinevox: “Er staan nog twee films in de planning.” Het kan nog wel even duren voordat die te zien zijn, Glad IJs werd ook al in 2018 opgenomen. “Het waren drie lange jaren”, zei hoofdrolspeler Van den Eynde op de site van Het Nieuwsblad. “Na de opnames wil ik altijd zo snel mogelijk het resultaat zien.”

Meer over