Goede tijden, slechte tijden

1 maart 2010 16:03 | kijktips | Door Televizier

De spanning is te snijden in deze twee keer zo lange 4000ste aflevering van GTST. Wie verwacht dat de Meerdijkers van blijdschap massaal in polonaise over straat zwalken, komt bedrogen uit.

Om te beginnen neemt Barbara een beslissing met verstrekkende gevolgen. Zij deed, tot ergernis van veel kijkers, alsof ze weer kanker had om Martijn aan zich te binden. Na haar ontmaskering ziet ze nog maar één uitweg.

Bing maakt een keuze die Danny, Sjors en Lorena met stomheid slaat. In café De Koning heffen vier gastspelers het glas: radio-dj Ruud de Wild, zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte, producer Martijn Zuurveen en nieuwslezeres Margot Wesselink.

Ronja zit intussen in de rats: de psychopatische Arthur, die haar wekenlang stalkte en haar vriend vermoordde, is ineens verdwenen. Wat voert hij in zijn schild? Voor Charlie, Noud en Lucas breken ook angstige momenten aan wanneer ze in een leegstaand, spookachtig sanatorium belanden en de schrik van hun leven krijgen.

De man met de zeis
Bereidt u zich maar voor op het ergste: de schrijvers van GTST hebben al aangekondigd dat niet iedereen de uitzending zal overleven.

Krijgt Arthur zijn verdiende loon, ontmoet Ronja (zie foto) de man met de zeis, moeten we het voortaan zonder Charlie, Noud of Lucas stellen, doet Barbara domme dingen, krijgt Sjors een miskraam of sneuvelt moeder Maria?

Meer over