Goede tijden, slechte tijden

Ludo en Janine confronteren Nina en Stefano eindelijk met hun gedrag in GTST

RTL 4 - donderdag 2 maart om 20:00

© Videoland
De tactiek van Ludo en Janine - Stefano en Nina in de val lokken met hun eigen methodes - lijkt te werken. Nina is in deze aflevering van GTST woest op Stefano als er nieuwe dreigementen binnenkomen en hij elke betrokkenheid blijft ontkennen.

Nu Janine (Caroline de Bruijn) en Ludo (Erik de Vogel) aanwijzingen hebben dat Nina (Marly van der Velden) bij het plan van Stefano (Bas Muijs) is betrokken, proberen ze haar in deze aflevering van GTST de val te lokken. Maar trapt ze daar ook in? Ja, zo zal blijken.

Ludo en Janine

Hoewel Ludo aan het begin van de aflevering nog zijn vertrouwen uitspreekt dat zijn dochter niets met Stefano's verraad te maken heeft, komt ook hij van een koude kermis thuis. Nina besluit namelijk vanavond naar het veilinghuis gaat om Stefano de les te lezen, zonder dat ze weet dat er een microfoontje in haar tas verstopt zit. Ze eist dat hij stopt met Janine bedreigen: ze hadden afgesproken dat Ludo het enige doelwit zou zijn. Stefano weet van niks, maar Ludo en Janine hebben genoeg gehoord.

Goed gesprek

Ze besluiten de twee naar de safe room te lokken voor een goed gesprek. Zullen zowel Nina als Stefano hun dubbelspel toegeven? En wat voor gevolgen heeft dit voor de ooit zo innige Sanders-band?

Meer over