Goede tijden, slechte tijden

Shanti komt dankzij Daan tot inkeer in nieuwe aflevering GTST

RTL 4 - maandag 31 oktober om 20:00

© RTL
Daan is de situatie rond Rik en Shanti beu en besluit in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden een hartig woordje met zijn schoonzus te wisselen. Door zijn inmenging komt Shanti eindelijk wat bij zinnen. Merel moet wennen aan samenwonen in de flat van Lynn.

Het leven van Bertrie Wierenga's karakter Shanti gaat niet over rozen. En dat is natuurlijk niet gek. Aan het begin van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden werd haar dochtertje Jasmijn - na een rampzalige explosie in de flat - dood geboren. Sindsdien lijkt de wereld aan haar voorbij te vliegen: ze doet de deur niet open als haar vrienden voor de deur staan, besteedt uren voor de televisie zónder echt wat te zien en ook haar man Rik kan haar nauwelijks nog bereiken.

Bertrie Wierenga

Vorige week kwam het zelfs zo ver dat Rik (Ferri Somogyi) besloot een tijdje weg te gaan om bij te komen. Shanti hoorde dit gelaten aan en deed alsof het haar totaal niets deed. Riks broer Daan (Dorian Bindels) kan zich echter in deze aflevering niet meer inhouden: hij besluit een hartig woordje met zijn schoonzus te wisselen. Lukt het hem om haar weer te laten vechten voor haar huwelijk? Het lijkt er wel op... 

Meer over