Goede tijden, slechte tijden

Cliffhanger-week in GTST!

RTL 4 - maandag 5 juli om 20:01

© RTL
Billy is helemaal klaar met Richard als ze ontdekt dat hij wederom iets voor haar verzwijgt. Demi komt tijdens het kopen van babyspulletjes onverwacht de pleegouders van Tom tegen. Linda ontmoet de nieuwe huisarts.

De cliffhangerweek is aangebroken in GTST en dat betekent dat de gemoederen in Meerdijk langzaam maar zeker hoog oplopen. Zeker in het geval van Billy de Palma (Lone van Roosendaal) die doorkrijgt dat haar echtgenoot nog altijd niet eerlijk tegen haar is. Ondanks zijn belofte niets meer achter te houden, blijkt Richard (Edwin Jonker) toch in het geheim af te spreken met Ludo's oude medewerker Leon.

Demi's baby

Deze onthulling lijkt een bom onder hun relatie te leggen en overtuigt De Palma ervan dat ze drastische stappen moet zetten. Elders in Meerdijk zit Demi (Noa Zwan) op een roze wolk nu ze toch heeft besloten zelf voor zoontje Tom te gaan zorgen. Maar tijdens het kopen van babyspulletjes komt ze de pleegouders van haar pasgeboren kindje tegen. Linda maakt ondertussen kennis met de nieuwe huisarts.

Meer over