Goede tijden, slechte tijden

Bings ongewenste surpriseparty in GTST

RTL 4 - dinsdag 14 februari om 20:00

© Videoland
Bing ziet op tegen zijn veertigste verjaardag en wil er liever niet teveel aandacht aan besteden. Nola besluit echter in deze aflevering van GTST met hulp van Rik een grote surpriseparty op touw te zetten. Op het industrieterrein doet zich een ramp voor.

Hoewel verjaardagen in Meerdijk nauwelijks worden gevierd, is het toch bijna tijd voor een feestje. Bing (Everon Jackson Hooi) wordt namelijk deze week veertig. Zelf is hij blij als die dag voorbij is. "Ik doe er helemaal niets aan", vertelt hij vanavond in de uitzending. "We gaan gewoon lekker sushi halen en spelletjes. Ik heb er geen zin in om het groots te vieren." Nola (Noa Jacobus) en Rik (Ferri Somogyi) denken daar echter anders over: je wordt maar één keer in je leven veertig en dat moet gevierd worden.

Nola en Rik in GTST

In deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden steken ze dan ook de koppen bij elkaar en schakelen ze de nodige hulp in. Rik verzint alvast een excuus om Bing aanstaande donderdag in De Koning te verwelkomen en Nola contacteert Ludo (Erik de Vogel), Janine (Caroline de Bruijn) en Stefano (Bas Muijs) om een heuse quiz over Bing te maken. Zal het dan toch nog een knalfuif worden? 

Meer over