Goede tijden, slechte tijden

Chava voor in 't Holt heeft het gemunt op Everon Jackson Hooi in GTST

RTL 4 - woensdag 29 december om 20:01

© Videoland still
De spanning tussen Marwan en Merel is om te snijden. Henk staat klaar om Demi bij te staan. Saskia weet niet wat ze moet als Roman een cadeautje voor haar heeft. Het lukt Bing maar niet om Mare te vergeten

Sinds de terugkeer van Bing (Everon Jackson Hooi) in Meerdijk heeft het kleine soapdorpje er weer een nieuwe (tijdelijke) inwoonster bij: Mare. Deze pittige dame zat naast Bing  in het vliegtuig en lijkt zowel interesse te hebben om zijn start-up voor gehandicapten jongeren te steunen, als in de man erachter. Bing wist haar avances eerder nog af te wimpelen, maar nu de terugkeer van zijn soapvrouw Nina nog op zich laat wachten, is het de vraag hoelang hij de weigering volhoudt.

Chava voor in 't Holt

De rol van Mare wordt gespeeld door actrice Chava voor in 't Holt. Deze actrice kun je onder meer al kennen van haar rol als Annemiek in de film De Hel van '63 of als technisch rechercheur Blok in de RTL4-hitserie Moordvrouw. Voor de jongere generatie: in 2012 speelde ze de rol van Meisjespiet in het Sinterklaasjournaal. 

Meer over